Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Nespresso съвместими марки кафе

Nespresso съвместими капсули за кафе Lavazza

Кафе капсули Lavazza БанерLavazza е италиански производител на кафе капсули. Фирмата е основана през 1895 г. в Торино от Луиджи Лаваца, където той създава първия си магазин за кафе.

Днес компанията Lavazza предлага богат асортимент кафе, кафе машини и за Nespresso съвместими капсули за кафе.

Lavazza произвежда различни видове кафе, които са комбинации на кафеени зърна от различни части на света по оригинални рецепти на Луиджи Лаваца.

Lavazza е сред основните производители на кафе в Италия и един от най-големите производители на Nespresso съвместими капсули за кафе в света.

Nespresso съвместими капсули за кафе Illy

Неспресо съвместими кафе капсули IllyIllycaffè е италианска компания за производство на кафе, основана през 1933 г. в Триест от Франческо Или. Днес тя е водена от третото поколение на семейството.

Компанията illycaffè произвежда капсулите за кафе от 100% Арабика кафе от най-добрите зърна, които се отглеждат в различни региони по света. Капсулите съдържат кафе, което е изпечено и смляно в италианския град Триесте.

Капсулите за кафе на illycaffè са налични в различни вкусове и аромати. Някои от тях са Illy classico - класически изпечено кафе със сладък послевкус и illy espresso forte - класически изпечено кафе с нотки на тъмен шоколад и интензивен аромат на препечен хляб.

Nespresso съвместими капсули за кафе L'OR

Неспресо съвместими кафе капсули L'or

L'or е френски бранд за кафе, който е създаден през 1992 година. Фирмата предлага различни видове кафе - ристрето, еспресо или капучино, както и отлична селекция от капсули за кафе L'or>, съвместими с Nespresso кафе машини.

L'OR е компания, чиято главна цел е винаги да прави отлична селекция от висококачествени кафета, произведени в разнообразни географски райони от различни държави и континенти. Селекцията L'OR е популярна и обичана от любители на кафето по целия свят.

L'OR притежава фантастичен екип от кафе артисти, които са страстно отдадени на работата си. Тяхната цел е да предложат на любителите на кафе широка гама от смеси, всяка от които включва слоеве вкус и аромат, които ангажират всичките ви сетива.

L'OR предоставя изживяване на световно известното френско кафене у дома!

Nespresso съвместими капсули за кафе Costa

Неспресо съвместими кафе капсули Costa

Costa Coffee е компания с над 50 години опит в производството на висококачествено кафе.

Компанията е основана през 1971 г. от Sergio и Bruno Costa. В тази година те създават малка пекарна за печене на кафе в Fenchurch Street, Лондон. Там братята Costa тестват 112 варианта на кафе преди да открият достатъчно добра за тях характерна за бранда комбинация от кафеени зърна.

Costa Coffee е известна и популярна със своята английска култура на пиене на кафе. В Обединеното кралство пиенето на кафе е свързано с традиционното английско следобедно пиене на чай. Кафето се употребява в големи количества и обикновено се сервира с мляко и захар.

Costa Coffee произвежда капсули за кафе за Nespresso и Dolce Gusto машини.

 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.