Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Nespresso съвместими капсули за кафе Illy

Неспресо съвместими кафе капсули IllyIllycaffè е италианска компания за производство на кафе, основана през 1933 г. в Триест от Франческо Или. Днес тя е водена от третото поколение на семейството.

История на бранда IllyFrancesco Illy изобретява машината за кафе Illetta, считана за прототип на съвременните машини за еспресо, което революционира начина на приготвяне на кафе.

Неговият иновативен метод на опаковане, базиран на пресоване, позволява на Illy да изнася продукцията си в Швеция и Холандия през 1940-те години. Методът на Франческо Или остава в употреба и до днес.

Традициите на Illycaffè в приготвяне на кафе продуктиКомпанията Illycaffè произвежда капсулите за кафе от 100% Арабика кафе от най-добрите зърна, които се отглеждат в различни региони по света. Капсулите съдържат кафе, което е изпечено и смляно в италианския град Триесте.

Капсулите за кафе на illycaffè са налични в различни вкусове и аромати. Някои от тях са Illy classico - класически изпечено кафе със сладък послевкус и Illy espresso forte - класически изпечено кафе с нотки на тъмен шоколад и интензивен аромат на препечен хляб.

Съвместимост на капсулите Illy с NespressoКапсулите на Illycaffè са съвместими с кафе машините от системата Nespresso. Изключение правят машините с модели U®, Umilk®, Expert®, Expert&Milk®, Prodigio® and Prodigio&Milk® произведени след 25 юли 2016 г.

Награди и сертификати за кафе продуктите с марка IllyIllycaffè е получила множество награди и сертификати за качество и устойчивост. Някои от тях са:

  • Rainforest Alliance Certified - сертификат за устойчиво производство на кафе;
  • Best Corporate Citizen Award - награда за най-добър корпоративен гражданин;
  • Ethical Corporation Award - награда за етично поведение в бизнеса;
  • Sustainable Business Award - награда за устойчив бизнес.Illycaffè е една от най-известните марки кафе в света, която продава кафе, продукти от кафе и капсули за кафе в повече от 140 държави.

 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.