Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

L’OR Espresso събужда сетивата ви

L’OR Espresso в глобално партньорство с Ferrari

Брандът L’OR Espresso влиза в ново глобално партньорство с прочутата марка за коли Ferrari.

Сътрудничеството ще накара L’OR Espresso да започне нова глава заедно с Ferrari в Световния шампионат за издръжливост на FIA (WEC). WEC е водещият в света международен шампионат за спортни автомобили и включва легендарните 24 часа на Льо Ман.

Партньорството между тези две емблематични марки се подхранва от споделени ценности като страст и изящна изработка и ще накара сетивата да се надпреварват за отбора на Ferrari и феновете по целия свят с отличителния стил и енергия, които L’OR Espresso и Ferrari илюстрират.

Брандирането на L’OR Espresso ще бъде много видимо в състезателната среда на WEC на Ferrari, включително брандирането на Ferrari 499P Hypercar и униформите на водачите.

L’OR Espresso ще си партнира с Ferrari, за да създаде специално съдържание и дейности, за да отпразнува пробуждането на сетивата, интензивността на преживяването и страстта, които състезанията и кафето внасят в живота ни.

L’OR Espresso също ще се сервира с помощта на системите за приготвяне на L’OR Barista в гостоприемството на екипа на Ferrari Hypercar за персонала на състезателния отбор, партньори и гости на събития на WEC по целия свят.

Това вълнуващо сътрудничество ще завърши с пускането на лимитирана серия поръчкови кафета и машини за кафе, вдъхновени от страстта и майсторството, илюстрирани от двете марки.

L’OR Espresso също така ще си партнира с Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, най-известният шампионат за една марка, който събира автомобили-мечти и страстни пилоти на най-престижните писти в света в продължение на повече от 30 години.

Фиона Хюз, главен маркетинг директор, коментира: „Развълнувани сме да стартираме нашето ново глобално партньорство с Ferrari. Чрез това партньорство ние продължаваме да демонстрираме нашия ангажимент да консолидираме L’OR Espresso като глобална първокласна марка кафе.

Сетивната връзка между двете марки е очевидна: водеща в страстта, в интензивността на опита и в изящното майсторство. L’OR Espresso ще осигури на екипа за издръжливост на Ferrari фокуса, от който се нуждаят, и ще позволи на феновете да се потопят напълно в изживяването.”

По материали от Интернет

 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.