Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Nespresso съвместими капсули за кафе L'OR

Неспресо съвместими кафе капсули L'or

L'or е френски бранд за кафе, който е създаден през 1992 година. Фирмата предлага различни видове кафе - ристрето, еспресо или капучино, както и отлична селекция от капсули за кафе L'or, съвместими с Nespresso кафе машини.

L'or е компания, чиято главна цел е винаги да прави отлична селекция от висококачествени кафета, произведени в разнообразни географски райони от различни държави и континенти. Селекцията марки кафе L'or е популярна и обичана от любители на кафето по целия свят.

L'or притежава фантастичен екип от кафе артисти, които са страстно отдадени на работата си. Тяхната цел е да предложат на любителите на кафе широка гама от смеси, всяка от които включва слоеве вкус и аромат, които ангажират всичките ви сетива.

Здравословни кафе капсули, опазващи околната среда

Брандът се грижи за устойчивото и съобразено с опазване на околната среда производство на кафе и е 100% сертифициран от UTZ. Думата UTZ означава „добър“ на езика на маите.

Програмата “UTZ Certified” е признание за добри земеделски практики за безопасна околната среда и здравословни хранителни продукти. UTZ е Основана в Гватемала през 2002 г.

UTZ Certified е най-голямата програма в света за устойчиво отглеждане на кафе и какао. Този сертификат е присъден като свидетелство за качество и екологичност на над 10,000 различни хранителни продукти в повече от 116 държави.

Френска изисканост, вкус и аромат на капсулите L'or

Въпреки че L'or е глобална компания, доставяйки кафе на домакинства по целия свят, тя цени и отстоява своите френски корени.

Това означава, че фирмата запазва силен ангажимент към най-доброто качество, изискания френски вкус и внимание към детайла.

Френският стил личи от грижата, с която компанията избира цели кафеени зърна и ги изпича, за да извлече най-добрите аромати и вкусове, както и от внимателно изградената селекция от Nespresso съвместими капсули.

L'or е бранд за кафе, който цени високо малките удоволствия в живота – като прекрасните моменти, в които може да се насладим на чаша истинско кафе с несравним и незабравим аромат.

Кафе капсулите L'or пренасят духа на прочутото френско кафене в дома Ви.

 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.