Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Illy Intenso

Nespresso съвместими капсули Illy Intenso
11.99 лв.

Кафе капсулите Illy Intenso са известни със своя интензивен и плътен вкус. Уникалната смес на Illy, използвана в тези капсули, има приятно здрав завършек, с топли нотки на какао и сушени плодове.

От първата глътка Intenso впечатлява с хармоничните си, перфектно балансирани аромати. Интензивен и мощен на небцето, той остава несравнимо елегантен и ласкателен.

Кафе капсулите Illy Intenso са направени от девет различни сорта кафе, с произход от Бразилия, Колумбия, Етиопия, Индия и Гватемала и са подходящи за кафе машини съвместими с Nespresso системата.

Ако сте страстен любител на кафето, търсещ смело и силно кафе, кафе капсулите Illy Intenso ще са перфектният избор за вас!

Степен на изпичане:

Кафе капсулите Illy Intenso са с тъмна степен на изпичане и интензивност 9.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули Illy
Категории: 
Кафе от Африка
Кафе от Азия
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
9
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
9.99 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.