Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Illy Forte

Nespresso съвместими капсули Illy Forte
11.99 лв.

Кафе капсулите Illy Forte са известни със своя богат и силен вкус. Характеризират се с трайна наситеност с послевкус на черен шоколад.

Характерен за кафето Illy Forte е с интензивен аромат на препечен хляб, какао и сушени плодове, с богат и плътен послевкус.

Капсулите са съставени от девет вида 100% зърна Арабика, осигуряващи идеален баланс на вкус и аромат и са подходящи за кафе машини, съвместими с Nespresso системата.

Illy Forte е смес от кафе Арабика от Южна и Централна Америка, с добавка на бразилско и костариканско кафе. Бразилската Арабика, обработена по естествен начин, придава малцова нотка на кафето.

Степен на изпичане

Кафето е изпечено до съвършенство с екстра тъмно изпичане и въздушно охладено, за да създаде отличителен, гладък и балансиран вкус. Изпичането е по-дълго от това на Illy Intenso.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули Illy
Категории: 
Кафе от Централна Америка
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
10
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
9.99 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.