Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

L'OR Splendente

Nespresso съвместими кафе капсули L'OR Splendente
9.49 лв.

Кафе капсулите L'OR Splendente съдържат кафе със средно изпичане и вкус и аромат на орехи. Цитрусово сладко и дъх на ядки оживяват в тази елегантна, лека смес.

L'OR Splendente е мека и балансирана капсула с умерена интензивност. Тя разкрива плодовия си вкус доста бързо, преди да ви остави кисел цитрусов послевкус.

Кафето Splendente е доста приятна смес, която вероятно ще е привлекателна за дамите, но може да е твърде сладка за страстни любители на еспресото.

Капсулите L'OR Splendente са изработени от алуминий за трайно запазване на аромата и по-добро рециклиране и са съвместими с кафе машини Nespresso.

Кафе артистите на L'OR използват кафе от различни географски райони за да създадат уникални блендове. Сред тях са Папуа Нова Гвинея, Колумбия, Индия, Индонезия, Гватемала, разположени надлъжно на екватора и известни като “Пояса на зърната”.

Степен на изпичане:

Капсулите L'OR Splendente съдържат кафе със средно изпичане и интензивност 7 от 13.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули L'OR
Категории: 
Кафе от Африка
Кафе от Азия
Кафе от Централна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
7
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
7.99 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.