Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

L'OR Decaffeinato

Nespresso съвместими кафе капсули L'OR Decaffeinato
9.49 лв.

Капсулите за кафе L'OR Decaffeinato са известни със своя балансиран еспресо бленд без кофеин и предлагат богат сладникав плодов аромат на боровинки и канела.

Капсулите са произведени от вакуумиран алуминий и са проектирани да запазят интензивния ароматен вкус на кафето. Техният бленд е майсторски съчетан от кафе артистите на L'OR.

Може да се наслаждавате на L'OR Decaffeinato по всяко време и защото тези капсули са съвместими с Nespresso кафе машини и затова можете лесно и да приготвите любимата напитка в дома или офиса.

Производителят L'OR използва кафе от различни географски райони за да съчетае уникални блендове. Сред тях са Папуа Нова Гвинея, Колумбия, Индия, Индонезия и Гватемала, разположени надлъжно на екватора и известни като “Пояса на зърната”.

Степен на изпичане:

L'OR Decaffeinato кафе капсулите са със средно изпичане и интензивност 6 от 13. Изпичането е по-кратко от това на други видове кафе.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули L'OR
Категории: 
Кафе без кофеин
Кафе от Африка
Кафе от Азия
Кафе от Централна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
6
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
7.99 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.