Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

L'OR Lungo Profondo

Nespresso съвместими капсули кафе L'OR Lungo Profondo
9.49 лв.

Капсулите за кафе L'OR Lungo Profondo са популярни със своя интензивен и запомнящ се вкус с характерен нежен аромат на сини сливи и стафиди.

Lungo дегустацията започва с остра киселинност, след което преминава в по-дълбоки шоколадови и орехови нотки и завършва точно до ръба на средно изпечено, спирайки на прага на тъмно изпечено.

Lungo Profondo оставя характерен послевкус, който се задържа достатъчно дълго, за да ви увлече и да ви накара да копнеете за още.

Капсулите L'OR Lungo Profondo са направени от вакуумиран алуминий за трайно запазване на аромата на кафето и лесно рециклиране. Те са  съвместими с Nespresso кафе машини за лесно и бързо приготвяне на ароматно еспресо.

L'OR използва кафе от различни региони по света за своите уникални блендове, сред които Папуа Нова Гвинея, Колумбия, Индия, Индонезия, Гватемала - страни, разположени надлъжно на екватора и известни като “Пояса на зърната”.

Степен на изпичане:

L'OR Lungo Profondo е средно изпечено кафе, с интензивност 8 от 13.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули L'OR
Категории: 
Кафе от Африка
Кафе от Азия
Кафе от Централна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
8
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
7.99 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.