Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

L'OR Forza

Nespresso съвместими кафе капсули L'OR Forza
9.49 лв.

Капсулите за кафе L'OR Forza са известни със своята интензивност и мощна смес от изпечено кафе. Тази възхитителна, силно препечена смес включва нотки на дъб и женско биле, които отстъпват място на дълъг, пикантен послевкус, контрастиран с деликатен слой крем.

Кафе капсулите са направени от вакуумен алуминий и проектирани с цел за да запазят дългосрочно и неизменно интензивния ароматен вкус на кафето.

Капсулите L'OR Forza са съвместими с кафе машини Nespresso и ви позволяват да се наслаждавате на отлично еспресо по всяко време във вашия дом или офис. L'OR Forza е еспресо кафе, направено от 100% Арабика.

L'OR използва кафе от различни региони по света, за да създаде своите уникални блендове, сред които Папуа Нова Гвинея, Колумбия, Индия, Индонезия, Гватемала - разположени надлъжно на екватора и известни като “Пояса на зърната”. 

Степен на изпичане:

L'OR Forza кафе капсулите са с тъмно изпичане и 9 от 13. Изпичането е по-дълго от това на други видове кафе.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули L'OR
Категории: 
Кафе от Африка
Кафе от Азия
Кафе от Централна Америка
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
9
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
7.99 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.