Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

L'OR Supremo

Nespresso съвместими капсули L'OR Supremo Supremo
9.49 лв.

Кафе капсулите L'OR Supremo са известни със своята интензивна и пикантна смес, която е представена със сложни нотки на тъмен шоколад, дъб и ядки, заобиколени от пълен крем за интензивно удоволствие от кафето. Устойчивите плодови аромати както и леката сладост на ягоди също допринасят за сложния вкусов профил.

Капсулите са направени от вакуумен алуминий и са разработени, за да запазват интензивния ароматен вкус на смес от сортове кафе, изпълнена с контрасти.

Капсулите L'OR Supremo са подходящи за кафе машини, съвместими с Nespresso, което ви позволява да се наслаждавате на чудесно еспресо по всяко време у дома или офиса.

Кафе капсулите са направени от 100% Арабика с произход от Бразилия, Суматра или Никарагуа.

Степен на изпичане

L'OR Supremo е кафе с тъмно изпичане с интензивност 10 от 13. Изпичането е по-дълго от това на други видове кафе.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули L'OR
Категории: 
Кафе от Африка
Кафе от Централна Америка
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
10
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
6.99 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.