Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

L'OR Ristretto 20

Неспресо съвместими капсули L'OR Ristretto 20 бр.
16.99 лв.

Капсулите за кафе L'OR Ristretto са предпочитани за своята интензивна смес, където комбинация от пресни аромати на подправки изпъква в кафето. Те са създадени с по-малко вода, което прави кафето по-силно и с повече кофеин.

Капсулите L'OR Ristretto са направени от алуминий, за да се запазят най-добрият аромат и вкусът на кафето и са подходящи за кафе машини, съвместими с Nespresso.

L'OR Ristretto предлага уникален вкус с нотки на джиндифил и кардамон, които дават пълен, интензивен вкус със сложни свежи подправки. Избрана е широка селекция от зърна, комбинирани, за да се създаде поразителна свежест.

Зърната на кафе за Капсулите L'OR Ristretto, които идват от Бразилия, Суматра или Никарагуа, могат да бъдат предпочитани заради техните нива на киселинност.

Степен на изпичане:

L'OR Ristretto кафе капсулите са с тъмно изпичане, което е по-дълго от това на други видове кафе. Интензивността е 11 от 13.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули L'OR
Категории: 
Кафе от Африка
Кафе от Азия
Кафе от Централна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
11
Брой капсули: 
20
Продуктът е в наличност
Промоция
13.49 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.