Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

L'OR Lungo Profondo 20

Неспресо съвместими капсули L'OR Lungo Profondo 20 бр.
16.99 лв.

Капсулите за кафе L'OR Lungo Profondo са популярни със своя интензивен и запомнящ се вкус с характерен нежен аромат на сини сливи и стафиди.

Lungo дегустацията започва с остра киселинност, след което преминава в по-дълбоки шоколадови и орехови нотки и завършва точно до ръба на средно изпечено, спирайки на прага на тъмно изпечено.

Lungo Profondo оставя характерен послевкус, който се задържа достатъчно дълго, за да ви увлече и да ви накара да копнеете за още.

Капсулите L'OR Lungo Profondo са направени от вакуумиран алуминий за трайно запазване на аромата на кафето и лесно рециклиране. Те са  съвместими с Nespresso кафе машини за лесно и бързо приготвяне на ароматно еспресо.

L'OR използва кафе от различни региони по света за своите уникални блендове, сред които Папуа Нова Гвинея, Колумбия, Индия, Индонезия, Гватемала - страни, разположени надлъжно на екватора и известни като “Пояса на зърната”.

Степен на изпичане:

L'OR Lungo Profondo е средно изпечено кафе, с интензивност 8 от 13.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули L'OR
Категории: 
Кафе от Африка
Кафе от Азия
Кафе от Централна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
8
Брой капсули: 
20
Продуктът е в наличност
Промоция
13.49 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.