Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Lavazza Tierra Organic

Lavazza Tierra Organic Nespresso съвместими капсули
9.99 лв.

Nespresso съвместимите кафе капсули Lavazza Tierra Organic са първокласна селекция от 100% кафе арабика. Това е светло изпечено органично кафе с ефирен вкус с плодов, сладък и лек кремообразен аромат с дъх на цветя. 

Зърната арабика са внимателно подбрани на ръка, изпечени до съвършенство в италиански стил и след това смлени, за да се получи висококачествено кафе с нотки на плодове и шоколад. 

Lavazza Tierra Organic е балансирана и ароматна смес от Африка, Централна Америка и Южна Америка. В тези райони Lavazza учи производителите на кафе на органични селскостопански техники, помагащи в борбата с изменението на климата

Степен на изпичане на кафето: светло (light).

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули Lavazza
Категории: 
Био кафе
Кафе от Африка
Кафе от Централна Америка
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
7
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
7.99 лв.
Promocia
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.