Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Lavazza Qualitá Oro

Nespresso съвместими капсули Lavazza Qualitá Oro
9.99 лв.

Най-популярният бленд на Лаваца се предлага в Nespresso съвместими капсули кафе Lavazza Qualità Oro, които правят елегантно и висококачествено кафе. 

Lavazza Qualitá Oro е смес от шест сорта кафе с най-добрите зърна арабика от Централна и Южна Америка

Те са са внимателно подбрани, смесени и изпечени за да се получи ароматно и перфектно балансирано италианско кафе със забележителен характер и индивидуалност. Кафето от капсули Lavazza qualitá oro е с тъмен цвят, кадифена текстура и притежава много ароматен и интензивен аромат с изискани нотки на плодове и цветя с перфектната симфония от вкусове, на която можете да се наслаждавате всеки ден. 

Този вид кафе капсули Лаваца са много популярни сред любителите на кафе заради превъзходното си съчетание на различни сортове висококачествени кафе зърна от ароматна 100% арабика. Степен на изпичане на кафето: средна (medium).

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули Lavazza
Категории: 
Кафе от Централна Америка
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
8
Брой капсули: 
10
Продуктът е в наличност
Промоция
7.99 лв.
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.