Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Евтини капсули Неспресо

Защо кафе капсулите Nespresso Vertuo са скъпи?

Системата Vertuo на Nespresso няма еквивалентни съвместими конкурентни марки евтини капсули за кафе машини защото Nespresso Vertuo има патент до края на 2029 г., което означава, че други марки не могат да произвеждат по-големите куполообразни капсули за кафе Vertuo.

Цените са във високия клас, вариращи между 1.20 - 1.50 лв. за капсула за повечето видове, като някои по-големи капсули сега достигат до 2.00 лв. за капсула. Доста по-евтино от цената във вашето кафене, но прекалено скъпо за espresso капсули за кафемашини за дома и офиса .

Високи цени за кафе капсулите Nespresso Original

Оригиналната гама капсули на Nespresso се отличава с голям избор от стилове. Над 40 вида, от ароматизирани кафета до единичен произход, означава, че намирането на стила, който харесвате, може да е трудно. Често тези капсули се наричат от потребителите и капсули Nescafe.

Въпреки че са по-евтини от капсулите Vertuo, цените на оригиналните капсули на Nespresso остават във високия клас на цена около 1.20 лева за капсула и не попадат в категорията "евтини капсули за кафе".

Евтини капсули за кафе за Nespresso съвместими кафе машини

Неспресо съвместими капсули

Може да закупите евтини капсули за кафе, съвместими с Nespresso, произведени от производители на капсули за кафемашини от други брандове, тъй като патентът на оригиналните капсули на Nespresso е изтекъл в началото на века

Евтини капсули за кафе, съвместими с Nespresso системата се предлагат от много други големи световни производители на кафе с утвърдени брандове и високо качество на продукцията.

В България са популярни също по-евтините капсули Nescafè Dolce Gusto.

Изберете алуминиеви Nespresso съвместими кафе капсули

На пазара се предлагат различни марки Неспресо съвместими евтини капсули за кафе, както пластмасови, така и алуминиеви като обикновено пластмасовите капсули са и по-евтини.

Алуминиеви капсули за кафе

Съветваме ви обаче да изберете алуминиеви Nespresso съвместими капсули по следните причини:

 1. Системата Nespresso е предназначена за работа с алуминиеви капсули, независимо дали ползвате оригинална машина на Nespresso или съвместима с Nespresso кафемашина на друг производител. Капсули за Nespresso специално проектирани по начин, по който държачът на капсулата се затваря правилно и капсулата е правилно перфорирана. Това е свързано с вида на материала, дебелината му и остротата на перфориращите остриета в машината.
  При пластмасовите капсули е възможно капсулата да бъде пробита неправилно при варене на кафето и това оказва отрицателен ефект върху работата и живота на машината.
  При алуминиевите капсули перфорацията на капсулата е по-лесна и не се претоварва дифузьорът на машината.
  Вашата оригинална или съвместима с Nespresso кафе машина няма да се счупи просто така и изведнъж, но в дългосрочен план тя може да започне да тече или водата да тече неправилно, а в крайна сметка да се повреди преждевременно.
 2. Алуминиевите капсули за кафемашини по-добре съхраняват смляното кафе, с което се гарантира доброто кафе със свежест и аромат в херметично затворената капсула.
 3. Алуминиевите капсули за кафе са по-лесни за рециклиране защото самият алуминий като материал е много лесен за рециклиране - над 75% от изхвърления алуминий може да се използва повторно. Ако сте загрижени за опазването на околната среда и предавате ползваните капсули за кафе за преработка и рециклиране вие опазвате Природата и околната среда чиста за бъдещите поколения.
  Необходимо е преди да предадете капсулите за рециклиране да отделите кафето от алуминиевата капсула и да изхвърлите използваните капсули в съответния контейнер за разделено събиране.

Нашата Селекция Неспресо съвместими капсули

Електронният магазин Капсули.бг предлага отлична селекция от алуминиеви и висококачествени съвместими с Nespresso капсули за кафе на четири от най-утвърдените и световно известни производители на кафе:

Капсули за кафе машини Долче густо

Освен Неспресо съвместими евтини капсули за кафе електронният магазин предлага и селекция Dolce Gusto съвместими капсули, произведени от Lavazza.

 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.