Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Промоция за кафе капсули Бианчи

Банер Бианчи кафе капсули

Позволете ни да Ви информираме че в допълнение към кафе капсулите на известните италиански брандове LAVAZZA, ILLY и френската марка L'OR вече предлагаме кафе капсули и на един успешен български производител – BIANCHI.

Капсули за кафе BIANCHI

BIANCHI COFFEE е популярна търговска марка на българска фирма с повече от 20 години опит, която подбира, внася, смесва, пече, смила и опакова качествени сортове кафе, с произход от различни производители на кафе зърна от цвят.

Фабриката на BIANCHI се намира в София. Внедрени са всички възможни сертификати за качество и за екологично чисти продукти, работи се с най-модерни машини за печене, смилане, пакетиране на кафе, както и за производство на кафе капсули.

BIANCHI предлага кафе капсули и за двете най-популярни в България капсулни системи – както система NESPRESSO (осем различни продукта), така и система DOLCHE GUSTO (седем различни продукта).

Кафе артистите на BIANCHI създават уникални блендове, които доставят първокласни и незабравими кафе изживявания. Ще останете възхитени както от качеството на кафето, така и от дизайна на капсулите и опаковките – на най-високо световно ниво.

С многообразието от блендове, аромати и капсулни системи BIANCHI успешно конкурира световно известни производители на кафе като L'OR и LAVAZZA чрез най-високо качество и изключително достъпна за българския потребител цена.

В електронния магазин Капсули.бг може да откриете пълен набор от всички видове капсули BIANCHI, както са кафе машини NESPRESSO, така и за DOLCHE GUSTO.

Промоция за капсули BIANCHI

През месец юли 2024 г. в електронния магазин Капсули.бг може да закупите кафе капсули BIANCHI на изключително ниска промоционална цена. Опитайте капсулите за кафе BIANCHI и ще останете очаровани!

Изберете българското - лого

 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.