Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Nespresso съвместими капсули

Nespresso съвместими капсули за кафе

На пазара се предлага богато разнообразие на Nespresso капсули и такива съвместими с Nespresso кафе системата.

Днес капсулите най-често са алуминиеви, пакетирани по 10 бр. в картонени опаковка. Това важи, както за Nespresso, така и за съвместимите за Nespresso машини.

Общо взето приликите между оригиналните капсули Nespresso и Nespresso съвместимите капсули са повече от разликите, както като разнообразие, така и като вкусови характеристики. Например повечето марки предлагат по-дръзко изпечено кафе в алуминиеви капсули– тип Ristretto.

В другия край на вкусовата гама повечето производители предлагат съвместими капсули кафе от различни региони – Колумбия, Гватемала, Папуа Нова Гвинея и др.

Основната разлика между Nespresso и съвместимите капсули остава начинът на продажба. Nespresso може да бъде закупено само в маркови бутици на компанията или онлайн. Съвместимите капсули могат да бъдат закупени в повечето търговски вериги, както и онлайн.

Съществена разлика е цената за кафе капсулите, която е в полза на съвместимите капсули. Когато са в промоция в съответната търговска верига или онлайн, повечето съвместими капсули неспресо се продават на цени от 0.65 – 0.80 лв. за една капсула.

За сравнение оригиналните капсули Nespresso с най-ниска цена (Nespresso Inspirazione Ristretto Italiano) струват 0.95 лв. за една капсула, а цените на по-скъпите капсули цената достига до 1.49 лв. за брой.

Бранд Оригинал / Съвместими Брой продукти на пазара Цена за капсула Промо цена за капсула
Nespresso® Оригинал 38 0.95-1.49 лв.  
L'Or Съвместими с Nespresso машини 9 0.90-0.95 лв. 0.65-0.80 лв.
Illy Съвместими с Nespresso машини 4 1.10 лв. 0.89-0.99 лв.
Lavazza Съвместими с Nespresso машини 6 0.99 лв. 0.75-0.85 лв.
Costa Съвместими с Nespresso машини 4 0.99 лв.  
Segafredo Съвместими с Nespresso машини 2 0.75 лв.  
Davidoff Съвместими с Nespresso машини 3 1.10 лв.  
Spetema Съвместими с Nespresso машини 13 0.75-1.42 лв.  
Pellini Съвместими с Nespresso машини 2  0.80 лв.  0.96 лв.

*Цените посочени в таблицата са валидни за януари 2023 г.

Както вече сте разбрали, Вашата кафе машина Nespresso може да работи както с оригинални капсули Nespresso, така и с голям асортимент съвместими капсули, които са разработени и се предлагат от други големи и утвърдени в световен мащаб производители на капсули за кафе.

Оригиналните капсули Nespresso предлагат голямо разнообразие от един производител и страхотно кафе, но същевременно те имат и по-висока цена.

В света на съвместимите капсули Вие ще откриете също така голямо разнообразие от различни производители и видове капсули и със сигурност ще намерите вкуса, който търсите, на по-ниска цена.

Магазини, в които се предлагат оригинални Nespresso капсули

  • Paradise center boutique
  • Serdika center boutiqie

Магазини, в които се предлагат съвместими Nespresso капсули

  • ТВ Билла
  • ТВ Фантастико
  • ТВ Т-Маркет
  • МЕТРО C&C
  • Хит Макс
  • Лекси (Пловдив)
  • Паркмат (Варна)

Предимства на кафе машините, съвместими с Nespresso

Кафе машините, съвместими с Неспресо са популярни защото са много надеждни и рядко се повреждат.

Те са добре проектирани и изискват ниска поддръжка. Имате нужда от доказателство? Nespresso е класирана като най-надеждната еспресо машина с една капсула.

Насладете се на персонализирано Nespresso кафе

С машина Nespresso можете да приготвите персонализирана чаша кафе. Има няколко възможности за избор и добрата част е, че всъщност не е много сложно да се направи някой от тях.

Забавното е, че след като намерите идеалната рецепта за кафе, тя може да бъде запазена в опциите на машината и всеки път, когато искате чаша, просто изберете тази опция.

По този начин в зависимост от вашите предпочитания и настроение, винаги ще можете да приготвите кафето, което искате да пиете по това време.

Постоянно качество на кафето от кафе капсули

Забелязвали ли сте как се променя вкусът на кафето, което купувате всеки ден? Е, това винаги е вероятно да се случи, тъй като фактори като смилането, нивото на свежест на кафето и начина, по който е приготвено, могат да повлияят на вкуса на кафето.

При правенето на кафе с кафе капсули, съвместими с Неспресо може да да избегнете колебания във вкуса и качеството. Причината е, че кафето се запазва в перфектно състояние вътре в кафе капсулите. Кафето, опаковано в капсули, се смила и опакова с постоянна рецепта в едно и също производствено предприятие. Така че всяка капсула кафе съдържа едно и също количество и качество кафе.

Всяка машина Nespresso приготвя кафе по един и същи начин, дори ако времето се различава поради това колко бързо устройството може да загрее водата. Всяка машина Nespresso осигурява едни и същи резултати всеки път и това е постоянно добро неспресо кафе.

Кафе машините Nespresso са с компактен размер

Повечето уреди днес са създадени да бъдат по-умни и по-малки. Същото е и с машината Nespresso, която е от полза за тези, които нямат много място в кухнята.

Тъй като сте компактни по размер, не е нужно да се притеснявате за монтирането на машина Nespresso във вашата кухня. Не само това, тъй като те са много преносими, можете да се насладите на любимото си кафе на закрито или навън в градината.

Кафе машините Nespresso са лесни за използване

Една от причините машините Nespresso да са толкова популярни и силно препоръчителни е, че са напълно автоматизирани и ви предоставят удобството да приготвяте кафето си само с натискането на няколко бутона.

Онлайн продажби на Nespresso съвместими капсули за кафе онлайн

Nespresso съвместими капсули за кафе може да закупите и в много онлайн магазини.

В нашия онлайн магазин «Кафе капсули» ще намерите внимателно подбрана селекция от най-добрите Nespresso съвместими капсули за кафе, предлагани на пазара, лесен и удобен начин за онлайн поръчка, изгодни цени, промоции с отстъпки, внимателно обслужване и бърза доставка до Вашия дом или работно място.

 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.