Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Капсули за кафе Lavazza Dolce Gusto

Световно известният италиански производител на кафе Lavazza предлага кафе на капсули, които са съвместими с машините за кафе Nescafè Dolce Gusto. В нашия онлайн магазин може да закупите следните видове съвместими със системата Dolce Gusto капсули за кафе:

  • Lavazza Espresso Cremosso (16 капсули)
  • Lavazza Espresso Bio (16 капсули)
  • Lavazza Dolce Gusto Intenso (16 капсули)
  • Lavazza Cappucino (16 капсули)
  • Lavazza Dolce Gusto Lungo (16 капсули)
  • Lavazza Intenso (голяма кутия с 30 капсули)
  • Lavazza Espresso Cremoso (голяма кутия с 30 капсули)

Lavazza и Nescafè са популярни производители на капсулни кафе машини, които предлагат свои марки кафе капсули за съответните машини за приготвяне на кафе.

Наличност

Както Nescafe Dolce Gusto, така и Lavazza Dolce Gusto капсулите са лесно достъпни, на добра цена и могат да се рециклират.

Вкусове

Nescafe произвежда много видове капсули за машини Dolce Gusto, включително класически капсули като Americano, Cappuccino и Flat White. Те също така предлагат чай и капсули на базата на шоколад.

Lavazza предлага голямо разнообразие от капсули съвместими с Dolce Gusto, които са с характерни блендове, повлияни от италианската традиция за производство и пиене на кафе и капучино.

Цена

Капсулите за кафе на Lavazza, съвместими със системата Dolce Gusto са достъпна алтернатива на капсулите, произведени от Nescafe.

Текстура и външен вид

Капсулите на Lavazza създават вкусно еспресо с гъста пяна, която наподобява повече автентичното италианско еспресо.

За разлика от тях, капсулите на Nescafe създават по-рядко кафе, подобно на стандартно еспресо, с пенлива пяна, подобна на крем.

Капсули за кафе Lavazza Dolce Gusto

 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.