Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Costa Warming Blend

Nespresso съвместими капсули Costa Warming Blend

Кафе капсулите Costa Warming Blend предлагат кадифена смес от зърна Арабика и Робуста. Това кафе може да се консумира както черно, така и с мляко и захар.

Със съдържание на виетнамска Робуста и по-тъмно изпечен, този бленд има дъх на орехи с изразен горчив привкус и висока плътност.

Costa Warming Blend съдържа смес на Арабика и Робуста. Costa Coffee доставя своите зърна от различни региони, включително Бразилия, Колумбия, Хондурас, Етиопия и Виетнам.

Costa Coffee подбира внимателно фермите, от които купува кафе на зърна и доставя кафе само от производители, сертифицирани от Rainforest Alliance за спазване на строги стандарти относно опазване на околната среда, икономическото и социалното благополучие.

Алуминиевите кафе капсули запазват аромата на кафето Costa Bright Blend са подходящи за кафе машини, съвместими с Nespresso технологията и опазват околната среда защото алуминиевите капсули лесно се рециклират.

Интензивност

Интензитетът на Costa Warming Blend кафе е 10 от 13. Това е плътна и опушена смес със средно ниво на изпичане.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули Costa
Категории: 
Кафе от Африка
Кафе от Азия
Кафе от Централна Америка
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Пластмасови
Интензивност: 
10
Брой капсули: 
10
Продуктът е спрян от продажба
Цена
0.00 лв.
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.