Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Costa Signature Blend

Nespresso съвместими капсули Costa Signature Blend

Кафе капсулите Costa Signature Blend съдържат средно изпечено кафе с меки нотки на лешник, шоколад и аромати на карамел. Costa Coffee е производител, прочут със страхотно кафе, а Signature Blend е свидетелство за техния опит в приготвянето на кафе за ценители.

Costa Coffee подбира строго фермите, от които купува кафе на зърна и доставят кафе си само от ферми, сертифицирани от Rainforest Alliance за спазване на строги стандарти за устойчивост по отношение на опазване на околната среда, икономическото и социалното благополучие. Signature Blend се прави със 100% зърна Арабика, внимателно селекционирани от Хондурас, Бразилия и Колумбия.

Алуминиевите кафе капсули запазват аромата на кафето Costa Bright Blend са подходящи за кафе машини, съвместими с Nespresso технологията и опазват околната среда защото алуминиевите капсули лесно се рециклират.

Степен на изпичане

Costa Signature Blend е средно изпечено кафе, което се отличава с фин и деликатен вкус, с аромат на лешници и бисквити и с интензивност 8 от 13.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули Costa
Категории: 
Кафе от Централна Америка
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Алуминиеви
Интензивност: 
8
Брой капсули: 
10
Продуктът е спрян от продажба
Цена
0.00 лв.
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.