Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Costa Colombian Roast

Nespresso съвместими кафе капсули Costa Colombian Roast

Капсулите за кафе Costa Colombian Roast съдържат печено и смляно кафе с нотки на цитрус и мед, както и балансирана киселинност, характерни за кафетата от региона.

Costa Coffee контролира строго качеството на суровините и използва само кафе на зърна от производители, сертифицирани от Rainforest Alliance при строги стандарти за устойчивост във връзка с опазване на околната среда, икономическото и социалното благополучие.

Кафето Colombian Roast се добива от обляната в слънце основа на колумбийските подножия, улавяйки жизнения дух на региона. Това е кафе за ценители и тези, които желаят нещо по-специално.

Алуминиевите кафе капсули запазват аромата на кафето Costa Colombian Roast и са подходящи за кафе машини, съвместими с Nespresso технологията, като същевременно опазват околната среда тъй като алуминиевите капсули са лесни за рециклиране.

Степен на изпичане:

Капсулите Costa Colombian Roast съдържат средно изпечено кафе. Интензитетът а 5 от 13.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули Costa
Категории: 
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Пластмасови
Интензивност: 
5
Брой капсули: 
10
Продуктът е спрян от продажба
Цена
0.00 лв.
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.