Банер Нови кафе капсули Lavazza Dolche Gusto

Costa Bright Blend

Nespresso съвместими кафе капсули Costa Bright Blend

Капсулите за кафе Costa Bright Blend са направени с чиста Арабика от Южна Америка с нотки на шоколад, карамел и цитрусови плодове. Когато кафето е приготвено с мляко, то ще ни зарадва с послевкус на мед и бисквити.

Costa Coffee подбира внимателно фермите, от които купува кафе на зърна. Costa Coffee използва само кафе от ферми, сертифицирани от Rainforest Alliance. за спазване на строги стандарти за устойчивост по отношение на опазване на околната среда, икономическото и социалното благополучие.

Кафето Costa Bright Blend се добива от обляната в слънце основа на колумбийските подножия, улавяйки жизнения дух на Колумбия.

Това е кафе за ценители и тези, които желаят специално кафе преживяване.

Алуминиевите кафе капсули запазват аромата на кафето Costa Bright Blend са подходящи за кафе машини, съвместими с Nespresso технологията и опазват околната среда защото алуминиевите капсули лесно се рециклират.

Степен на изпичане:

Капсулите Costa Bright Blend съдържат кафе, което е средно изпечено. Кафето е със средна интензивност 7 от 13 и подчертано сладък вкус.

Вид капсули: 
Nespresso капсули
Марка кафе: 
Капсули Costa
Категории: 
Кафе от Южна Америка
Материал: 
Пластмасови
Интензивност: 
7
Брой капсули: 
10
Продуктът е спрян от продажба
Цена
0.00 лв.
 

Сайтът Капсули.бг се управлява от Неспресо.бг ЕООД и продава съвместими с Nespresso капсули за кафе от утвърдени европейски производители.
Nespresso® е търговска марка на фирма Société des Produits Nestlé S.A., която продава капсули Nespresso Original и Nespresso Vertuo.
Фирма Неспресо.бг ЕООД няма отношение към Société des Produits Nestlé S.A. Официален сайт за марката Nespresso е nespresso.com.